Fit for TUMorrow Day 2020 auch digital ein lohnendes Event – das sagen unsere Studierenden!

Der Fit for TUMorrow Day 2020 fand aufgrund der Corona-Pandemie virtuell statt. Dennoch blieb er seinem Format treu und bot den Studierenden einen spannenden Mix aus 14 Workshops, Messeangeboten und Einzelgesprächen mit zahlreichen Unternehmen aus der Versicherungs-, Banken und Beratungsbranche.

120 Studierende nutzten die Gelegenheit und informierten sich über die Herausforderungen und Karrierechancen in der Branche. Dies sind ihre Meinungen zum ersten virtuellen Fit for TUMorrow Day:

1.   The Fit for Tumorrow Day is a goldmine for both, students that are looking for internship positions and students that have not yet found their field of interest in the industry.

2.   A day full of interesting workshops and discussions!

3.   It’s a great opportunity to meet companies in a relaxed, not stressful environment

4.   The Fit for TUMorrow Day is a unique opportunity to gain insights into the work of a company. I especially enjoyed seeing the variety of tasks in the field of financial mathematics and to get to know the personalities behind a company.

5.   A unique chance to get in touch with your potential future colleagues - a must-go for all finance students!

6.   Wer sich für Finanzmathematik und Versicherungswesen interessiert, sollte beim Fit for TUMorrow Day mitmachen. Denn man erhält einen sehr guten Einblick in die Thematik und die Arbeit in diesen Bereichen.

7.   The Fit for TUMorrow Day is a unique chance to straightforwardly get in touch with great companies, easily find job opportunity and hear about the latest interesting topics in the industry.

8.   Very interesting and very good organized. Thank you for this event!

Wir danken allen Partnerunternehmen für ihr Engagement, ihre Zeit und die Offenheit für dieses Event.